Wat zijn leuke speeltjes voor hem?

Samenvatting Artikel

Benieuwd wat de leukste speeltjes voor hem zijn? Ook voor mannen zijn er diverse fijne seksspeeltjes te koop. Sekstoys voor mannen zijn tegenwoordig net zo normaal als seksspeeltjes voor vrouwen, waardoor steeds meer mannen ze gebruiken. Met speeltjes kan de man zowel zijn solo seksleven als de seks met zijn partner een echte boost geven. Ze zijn dan ook onmisbaar voor iedere man. Wij vertellen je graag wat de leukste speeltjes voor hem zijn.

Cockring

Onder de speeltjes voor hem is de cockring een van de meest gebruikte speeltjes. Met deze toy beginnen veel mannen als zij gaan seksspeeltjes ontdekken. De cockring zorgt ervoor dat er eenvoudig bloed in de penis stroomt, maar ook niet snel meer terug kan stromen. Zo blijft de penis harder en houdt de erectie langer stand. Wil je als man langer van seks genieten, dan is deze sekstoy een absolute must. Er zijn diverse soorten cockringen verkrijgbaar. Zo kun je kiezen uit een normale of harde cockring en zelfs een vibrerende cockring, zodat je partner hier ook van mee kan genieten. Ook zijn er cockringen die je om de balzak kunt plaatsen.

Anaal speeltjes

Ook anaal speeltjes zijn ultieme seksspeeltjes voor mannen. Er zijn zelfs speciale speeltjes voor mannen waarmee hij zichzelf een fijne prostaat massage kan geven. Deze speeltjes stimuleren vaak zowel de anus als de prostaat. De prostaat is een gevoelig plekje dat zich 5 centimeter in de anus bevindt en staat ook wel bekend als de P-spot. Stimuleer je je anus met anaal speeltjes, dan kan dit zorgen voor een heftig en intens orgasme. Er zijn diverse anaal speeltjes verkrijgbaar, zoals anaal vibrators, dildo’s, buttplugs en anaalkralen. 

Masturbator

Ook de masturbator is een van de meest populaire sekstoys onder mannen. Om diverse redenen vinden veel mannen dit seksspeeltje erg fijn. De masturbator is een speciale sleeve die je met je penis kunt penetreren. Masturbators hebben vaak een opening die lijkt op een mond, vagina of anus en zorgen ervoor dat het gevoel van echte seks nagebootst wordt. Van binnen hebben ze vaak speciale nopjes of ribbels. Met wat glijmiddel warm je de masturbator eenvoudig op, waarna de ervaring bijna bij echte seks in de buurt komt. Je kunt met een masturbator ook je seksuele uithoudingsvermogen trainen. Als je snel klaarkomt tijdens de seks, kun je jezelf met een masturbator hierop trainen.

Sekspop

Zoek je een sekstoy waarmee je op diverse manieren plezier kunt hebben? Koop dan een sekspop. Een sekspop is gevormd naar het lichaam van een vrouw en heeft vaak meerdere openingen die je kunt penetreren. Er zijn diverse soorten vrouwelijke opblaaspoppen verkrijgbaar en ook in verschillende prijsklassen. Zo kun je een sekstoy kiezen die geheel bij jou en jouw wensen past. Je kunt zelfs vrij realistische sekspoppen kopen, zodat je nog dichter bij de echte ervaring komt. Sekspoppen zijn vaak tussen de 1,50 en 1,60m lang.

Weet jij al welke speeltjes voor hem je zeker gaat proberen?

Wat zijn leuke speeltjes voor hem feature image 01
Meer artikelen
Wat zijn leuke speeltjes voor hem?
Benieuwd wat de leukste speeltjes voor hem zijn? Je leest er meer over in dit artikel over de cockring, kanaalspeeltjes, masturbator en de sekspop.
Alles over je bekkenbodemspieren trainen
Ben je op zoek naar tips om je bekkenbodem te trainen? Dan is dit artikel perfect voor jou. In dit artikel staan allerlei tips en tricks.