Hoe geef je je partner een erotische massage?

Samenvatting Artikel

Wil je jouw partner een erotische massage geven? Er is niets lekkerders dan een massage. Zeker een massage die de erogene zones van jouw partner opwindt. Er zijn diverse manieren om een erotische massage te geven. Hoe geef je de ideale massage aan een man en hoe verwen je een vrouw? Lees snel verder en ontdek hoe je jouw partner een erotische massage geeft. 

Erotische massage bij een man

Zorg ervoor dat de man op zijn rug ligt voordat je met de massage begint en pak zijn penis in je hand. Houd je hand op zijn buik rust en knijp zachtjes met je wijsvinger en duim in de huid van zijn scrotum. Besteed vooral aandacht aan het perineum. Dit is ook wel het gebied tussen het scrotum en de anus. Om dit te masseren, gebruik je het kussentje van je duimen. Maak draaiende bewegingen op het punt waar zijn penis begint, net onder zijn ballen. Beweeg je duimen parallel omhoog en stoop iedere centimeter even om weer een draaiende beweging te maken. Je kunt hier ook een speeltje voor gebruiken of aan de slag gaan met glijmiddel. Dit werkt extra stimulerend. Zo kun je bijvoorbeeld een speeltje tegen zijn perineum aanleggen. Dit kan erg lekker voor de man zijn. Vervolgens verwen je je man zoals je zelf in gedachten hebt. 

Erotische massage bij een vrouw

Wil je een vrouw een heerlijke massage geven? Zorg er dan voor dat ze eerst op haar rug ligt. Je start met het masseren van de vagina. Buig tussen haar benen en duw haar benen ietwat uit elkaar. Start met het masseren van de binnenkant van haar dijen en haar buik. Maak vervolgens een kommetje van je handen en beweeg deze zachtjes heen en weer over de vulva. Maak zachte knijpbewegingen en rol de binnenste en buitenste schaamlippen tussen je duim en wijsvinger. Masseer beide kanten van de vagina en ga hierbij langzaam van beneden naar boven. Wil je het geheel nog intenser maken? Gebruik dan een speciaal speeltje voor de clitoris. Beweeg je duimen zacht heen en weer langs de zijden van de clitoris en vervolgens naar beneden, naar de binnenste schaamlippen. Wrijf zacht met je duim aan de binnenkant dat door de binnenste schaamlippen wordt ingesloten. Je kunt hierbij wat glijmiddel gebruiken. Om voor een nog intensere ervaring te zorgen, draai je zachtjes met beide duimtoppen en masseer je iedere centimeter van de vagina. Vervolgens verwen je de vrouw zoals je zelf wilt. 

Vergeet de massage olie niet!

Wil je je partner een erotische massage geven, dan is het zeker aan te raden de massage olie niet te vergeten. Massage olie zorgt ervoor dat de huid niet stroef wordt. Je schakelt de huid als het ware uit en masseert de spieren zonder dat de huid hierbij geïrriteerd wordt. Onmisbaar tijdens de massage dus. Ook heeft massage olie vaak een bepaalde geur die weer voor andere sensaties zorgt.

Bij het geven van een erotische massage zijn er verschillende dingen die je kan doen. Weet jij al hoe je jouw partner een erotische massage gaat geven?

Hoe geef je je partner een erotische massage feature image 01
Meer artikelen
Tips voor een geweldige ervaring in bed
Een geweldige ervaring in bed? In dit artikel lees je hoe je dit voor elkaar krijgt. Lees snel de tips die je helpen bij een geweldige ervaring in bed samen met je partner.
De technologie van luchtdrukspeeltjes
Luchtdrukspeeltjes zijn al een tijdje op de markt, maar wat is hier nou zo speciaal aan? In dit artikel lees je meer over de technologie van luchtdrukspeeltjes.