De spannendste speeltjes voor haar

Samenvatting Artikel

Ben je op zoek naar de spannendste speeltjes voor haar? Je hoeft je tegenwoordig zeker niet te schamen als je een of meerdere seksspeeltjes in je kast hebt. Ook jij verdient het om van seks te genieten. Wil je jezelf lekker verwennen of je seksleven een boost geven? Dan mogen spannende speeltjes zeker niet in je nachtkastje ontbreken. Maar welke seksspeeltjes kun je dan het beste gebruiken? Wij zochten uit wat de spannendste speeltjes voor haar zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek meer!

1. Vibrerend ei

Onder de speeltjes voor haar is het vibrerend eitje erg populair. Dit breng je in de vagina in en draag je buitenshuis. Je kunt hierbij de afstandsbediening aan je partner geven, zodat je de controle geheel uit handen geeft. Er zijn eitjes die vanaf 20 meter afstand te besturen zijn, maar ook speciale eitjes die je via een app bestuurd. Zo beslist je partner welke sensaties je voelt. Je kunt ook zelf in bed in de slag en experimenteren met de verschillende sensaties van vibrerende eieren. 

2. Vibrator

Een vibrator is absoluut onmisbaar in je nachtkastje. Koop echter niet meteen een dure vibrator met verschillende opties, maar ontdek rustig wat goed bij jou past. Er zijn verschillende soorten vibrators verkrijgbaar. Een erg populaire vibrator is de Tarzan vibrator. Deze is gemaakt van zacht siliconen en eenvoudig schoon te maken. Ook zorgt de gebogen kop ervoor dat je G-spot optimaal gestimuleerd wordt. Kijk eens online en ontdek welke verschillende soorten vibrators er zoal zijn. 

3. Luchtdruk vibrator

Ook de luchtdruk vibrator is enorm populair. Denk bijvoorbeeld aan de Satisfyer. Deze zorgt ervoor dat je clitoris gestimuleerd wordt door middel van luchtdrukgolven. Een luchtdruk vibrator heeft een klein kapje. Deze plaats je over de clitoris heen. Het speeltje maakt geen contact met de clitoris, maar zorgt er via de luchtdrukgolven wel voor dat deze gestimuleerd wordt. Het zuigende gevoel waar het speeltje voor zorgt, vergelijk je het beste met het gevoel van orale seks. Wil je jouw clitoris op een subtiele manier stimuleren, dan is dit het ideale seksspeeltje daarvoor. Zeker als je het soms moeilijk vindt om een orgasme te bereiken. 

4. Dildo

Dildo’s worden enorm veel gekocht. Wil je voor het eerst een dildo gaan gebruiken, dan is het aan te raden voor een realistische dildo te kiezen of een dildo van glas. Deze zijn vrij eenvoudig in te brengen. Kies je voor een realistische dildo, dan zien deze er als een echte penis uit. Ze zijn vrij realistisch gevormd, waardoor je er optimaal plezier uithaalt.

5. Anaal vibrator

Een ander fijn seksspeeltje voor haar is de anaal vibrator. Deze speeltjes zijn vrij eenvoudig in te brengen. De vibraties zorgen ervoor dat de spieren van je anus ontspannen, waardoor het speeltje makkelijker in te brengen is. Je kunt er zo voor kiezen om zowel je anus als je vagina te stimuleren.

Voor haar zijn er genoeg spannede speeltjes om te ontdekken. Denk aan een vibrerend ei, vibrator, luchtdruk vibrator, dildo of een anaal vibrator. Welke spannende speeltjes voor haar ga jij zeker uitproberen?

Liefde en Lust image home page 01
Meer artikelen
Tips voor een geweldige ervaring in bed
Een geweldige ervaring in bed? In dit artikel lees je hoe je dit voor elkaar krijgt. Lees snel de tips die je helpen bij een geweldige ervaring in bed samen met je partner.
De technologie van luchtdrukspeeltjes
Luchtdrukspeeltjes zijn al een tijdje op de markt, maar wat is hier nou zo speciaal aan? In dit artikel lees je meer over de technologie van luchtdrukspeeltjes.