De leukste erotische spelletjes

Samenvatting Artikel

Op zoek naar de leukste erotische spelletjes? Misschien kan je seksleven wel een boost gebruiken en heb je zin in wat meer variatie in bed. Seksspelletjes zijn de perfecte manier om samen plezier te hebben en nieuwe dingen te ontdekken. Wij zochten uit wat de leukste erotische spelletjes zijn en hebben ze voor je op een rij gezet.

1. Erotische dobbelstenen

Wil je meer plezier in bed? Ga dan met erotische dobbelstenen aan de slag. Deze zorgen ervoor dat je op een leuke manier nieuwe standjes ontdekt uit de Kamasutra en nieuwe ideeën voor het voorspel krijgt. Het enige wat je nodig hebt, is een paar of meerdere paren erotische dobbelstenen. Begin met de dobbelstenen die een actie zoals ‘tickle’ of ‘kiss’ met een lichaamsdeel combineren. Schakel vervolgens over op dobbelstenen die je nieuw standjes laten proberen. Dobbel hierbij om en om en volg de aanwijzingen van het spel.

2. Strip twister

Twister ken je vast wel, maar wist je dat er ook Strip Twister bestaat? Dit is een meer ondeugende variant van het leuke kinderspel. Het enige wat je nodig hebt, is een Twisterspel en kleding die meerekt. Je speelt Twister net zolang tot iemand het begeeft. Op dat moment moet diegene een kledingstuk uittrekken en heeft deze wat minder kleding aan dan de ander. Je kunt het ook nog moeilijker maken. Dit doe je door telkens als de pijl op rood belandt een kledingstuk uit te trekken. Dit terwijl je zelf je evenwicht bewaart. Wie alsnog valt, moet toch een extra kledingstuk uitdoen. 

3. Truth or Dare 2.0

Je hebt vroeger vast al eens Doen, Durven of de Waarheid gespeeld. De Truth or Dare 2.0. is echter een stuk stouter en spannender. Het enige wat je nodig hebt, is een doos vol met sexy opdrachten en stoute vragen. In deze doos zitten vragen die jullie elkaar altijd al wilden stellen, maar tot nu toe nog niet hebben gedaan. Om de beurt trekt iemand een kaartje uit de doos en geeft hij of zijn eerlijk antwoord of moet hij of zij een opdracht uitvoeren. 

4. Strippoker

Ook een spannend en leuk spelletje is strippoker. Erg leuk om met je partner te spelen en vervolgens all the way te gaan. Het enige wat je nodig hebt, is een set speelkaarten, pokerchips en veel kleding. Zorg ervoor dat ieder persoon een gelijk aantal pokerchips heeft. Is iemand zijn krediet kwijt, dan mogen er nieuwe chips worden gekocht met een kledingstuk. Je kunt ook de snelle variant kiezen door bij iedere showdown kleding uit te laten trekken door de verliezer. 

5. Speurtocht met snoepjes

Wat is er leuker dan samen een speurtocht met snoepjes houden? Leg allemaal lekkernijen op je lichaam, waar je partner met zijn of haar mond naar op zoek mag gaan. Het enige dat je nodig hebt, is een blinddoek, touw, handboeien en allemaal lekkere snoepjes. Blinddoek je partner en bind zijn of haar handen vast op de rug en leg vervolgens allemaal snoepjes op je lichaam op verschillende plekken. Heeft je partner 10 snoepjes gevonden, dan is de ander aan de beurt.

Er zijn genoeg seksspelletjes om je seksleven een boost te geven. Er zijn spelletjes waarbij je langzaam al je kledingstukken verliest zoals Strip Twister en Strippoker. Maar spelletjes met opdrachten waaronder erotische dobbelsteen, Truth or Dare 2.0 en een speurtocht met snoepjes. Welke erotische spelletjes ga jij met je partner spelen?

De leukste erotische spelletjes feature image 01
Meer artikelen
Tips voor een geweldige ervaring in bed
Een geweldige ervaring in bed? In dit artikel lees je hoe je dit voor elkaar krijgt. Lees snel de tips die je helpen bij een geweldige ervaring in bed samen met je partner.
De technologie van luchtdrukspeeltjes
Luchtdrukspeeltjes zijn al een tijdje op de markt, maar wat is hier nou zo speciaal aan? In dit artikel lees je meer over de technologie van luchtdrukspeeltjes.